Laagste prijsgarantie

Wij geven de laagsteprijsgarantie alleen voor motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en garagezeep.

Laagste prijsgarantie

Vindt u een gelijkwaardige product in een Nederlandse webwinkel goedkoper dan krijgt u het artikel bij ons voor de zelfde prijs.


Hierbij gelden de volgende voorwaarden:
a. De laagste prijsgarantie geldt voor  motorolie, transmissieolie, koelvloeistof, remvloeistof en garagezeep. De overige producten zijn uitgesloten van de laagste prijsgarantie.

b. De laagsteprijsgarantie geldt in vergelijking met particuliere webwinkels gevestigd in Nederland die vergelijkbare servicevoorwaarden en verzendkosten hanteren. Alleen particulieren kunnen gebruik maken van de laagsteprijsgarantie.

c. Het product is bij de andere aanbieder leverbaar binnen 3 werkdagen en wordt geleverd in originele gesloten fabrieksverpakking en verkeert in nieuwstaat.

d. Het product is in de alternatieve webwinkel duidelijk geprijsd.

e. De laagsteprijsgarantie geldt tot drie dagen na aankoop. De termijn gaat in op het moment dat de betaling is ontvangen.

f. Huismerken zijn uitdrukkelijk uitgesloten van de laagste prijsgarantie, daar deze vaak van een lagere kwaliteit zijn. 

g. Het product dient van een algemeen verkrijgbaar merk van een bekende oliemaatschappij te zijn tevens verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webwinkels.

h. De specificaties van het product dient gelijk te zijn aan de specificaties van ons product. Beoordeling van gelijkwaardigheid door BesteMotorolie.nl.

j. De laagsteprijsgarantie geldt niet voor aanbiedingen, tijdelijke prijsverlagingen elders of door prijzen afgestemd op grote afname hoeveelheden.

k. De inhoud, het type en het aantal verpakking dient overeenkomstig te zijn.

l. De laagsteprijsgarantie kan elk moment zonder aankondiging en zonder opgave van reden worden beëindigd door BesteMotorlie.nl

m. Op prijzen van TIJDELIJKE ACTIES of AANBIEDING gelden geen kortingscodes.

Indien men elders een product heeft gevonden wat goedkoper is kunt u dit aangeven via het contactformulier op www.bestemotorolie.nl o.v.v. laagsteprijsgarantie. In het bericht vermeld u tevens de link naar het artikel elders. Indien BesteMotorolie.nl tot de conclusie komt dat aan alle voorwaarden zijn voldaan ontvangt u hiervan bericht, indien u al heeft besteld en betaald stort BesteMotorolie.nl  het verschil terug op uw rekening. Als u nog niet heeft besteld kunt u dit als nog doen waarna BesteMotorolie.nl het verschil na betaling van de order terugstorten op uw rekening.