Met olie van BesteMotorolie.nl loopt het gesmeerd......welke motorolie ?

U kunt ook kiezen op olie viscositeit, zie onder Automotieve onderaan

 

Total smeeradvies database op KENTEKEN          

MPM smeeradvies  database op KENTEKEN    

 

In twijfelgevallen neemt u contact met ons op voor overleg, we adviseren u graag.

De getoonde pagina bij het smeerolie advies kan worden uitgevouwen (druk op +) om ook voor versnellingsbak, automaatbak, differentieel, stuurhuis, etc. de geadviseerde smeermiddelen te zien. 

Er zijn 3 hoofdsoorten: minerale motorolie, half-synthetische (semi-synthetische) motorolie en volledig synthetische motorolie. Welke motorolie de beste is hangt af van het bouwjaar, de geavanceerdheid van de motor en de gestelde eisen van de fabrikant.

 

Keuze Mobil 1 

Wilt u Mobil 1 olie toepassen? Deze premium motorolie leveren we ook. Kijk op de Mobil site of Mobil 1 voor uw wagen geschikt is of dan wel voorgeschreven is.  In de webshop treft u zowel ESP Formula 5W30 als de bekende onovertroffen New-Life 0W40 aan.

 

Selectie Bosch filter - raadpleeg Bosch database

Op de Bosch site vindt u welk oliefilter van Bosch past bij uw voertuig. Kies bovenin het tabblad "zoeken op beschrijving" om op merk, type en motor gegevens het filter te vinden. Let op bouwjaar en motornummer. 

Is uw Nederlands KENTEKEN bekend? Dan is het oliefilter eenvoudig op de Bosch site hier te vinden onder tab 'zoeken op regionale sleutel-nummers'. Kies via symbool van de onderdelen (moerjes) om het filter te vinden. Niet leverbaar bij Bosch? Kijk dan bij Purflux. Gebruik de snelzoek functie als het oliefilter type bekend is, bijvoorbeeld P2028 of 0986452028.

 

Selectie Purflux filters - raadpleeg Purflux database     

Op de Purflux site vindt u welk oliefilter van Purflux behoord te worden toegepast. Na het ingeven van de merk en type auto vindt u in de rechterkolom alle eventueel benodigde filters. Ook luchtfilter en

brandstoffilter kun u meebestellen, geef dan een reactie op het contact formulier, dan mailen we de prijs door. We zorgen ervoor dat deze bij de bestelling erbij zijn. Niet leverbaar bij Purflux? Kijk dan bij Bosch of neem contact met ons op. Ook Japanse filters zijn leverbaar bij BesteMotorolie.nl.

Gebruik de sneltoets functie als het Purflux type nummer bekend is, bijvoorbeeld L320.

 

Selectie motorfiets oliefilter - raadpleeg via  "snelzoeken"

De meest gangbare motorfiets oliefilters zijn uit voorraad leverbaar. We leveren Mann of Mahle kwaliteitsfilters overeenkomstig Hiflo. Voor selectie van het filter gaat u rechts bovenin naar 'snelzoeken' en geef daar in bijv. het nummer van Hiflo, bijvoorbeed HF138, HF303, HF401.  

 

 

 

maakt het gemakkelijk, voordelig en betrouwbaar