Klopt de verzendkosten niet ?

Als de verzendkosten in het winkelwagentje niet juist zijn weergegeven, wilt u dat s.v.p. aan ons melden? Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

 

Betalen met IDEAL

U wilt de bestelling snel geleverd hebben, dus betaalt u met IDEAL. IDEAL hanteert dezelfde beveiligingstechniek als internetbankieren, dus is IDEAL even veilig.

Betalen met IDEAL kost u niets. Zo betaalt u snel, veilig, eenvoudig en direct. 

Bespaar op prijs en niet op kwaliteit ........

Betalen met PayPal

Met PayPal betaalt u even snel en veilig als met IDEAL. U heeft tevens het voordeel van extra  kopersbescherming. Bij BesteMotorolie.nl heeft u op uw bestelling altijd al GARANTIE, ook dat uw zending op uw adres wordt afgeleverd en dat u de gewenste producten ontvangt, maar PayPal geeft u extra zekerkheid. Omdat Paypal betalingverkeer voor de verkoper een kostbaarder systeem is, betaalt u als koper een deel van de extra kosten.

Heeft u geen PayPal rekening, dan kunt u die eenvoudig openen. 

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, de opgenomen BTW wordt op de factuur vermeld. 

Waar andere webshops hoge kosten voor afhandelen en verzenden berekenen, zijn bij ons de verzendkosten € 6,95 - en vanaf € 25 aankoopbedrag slechts € 3,95. De verzendkosten gaan niet omhoog bij hogere gewichten, ze blijven dus LAAG!

Grote hoeveelheden motorolie in vat en/of fabrieksverpakking vanaf 60 liter per zending o.a. dozen met 1, 4 en 5 liter flacons, ongeacht het soort olie of koelvloeistof worden ZONDER verzendkosten afgeleverd. Meebestelde andere producten in fabrieksdozen worden eveneens zonder verzendkosten geleverd, o.a. spuitbussen, garagezeep.

Voor bestellingen vanuit België geldt tot een gewicht van 22 kg een verzendtarief van € 9,90.  Betaling dient vooruit te geschieden met een SEPA bankbetaling of Paypal.

 

Laagste prijsgarantie voor particulierenLaagste prijsgarantie

BesteMotorolie.nl geeft de laagste prijsgarantie voor alle motorolie, transmissieolie. De geldende voorwaarden voor de laagsteprijsgarantie leest u in de Algemene Voorwaarden.

 

Speciale prijzen en korting

Voor garage- en servicebedrijven, agrarische bedrijven. loonwerkers en andere zakelijke klanten gelden speciale prijzen bij afname van grotere hoeveelheden. Raadpleeg ons voor de prijs, we zullen u van dienst zijn met een aantrekkelijke korting. U ontvangt een kortingscode wanneer u het KvK-, BTW- en banknummer overlegd (vul het contact furmulier in).


Tijdelijke prijs acties

Op prijzen van tijdelijke prijs acties gelden geen kortingscodes. Bij het product is aangegeven wanneer de tijdelijke prijs actie afloopt. Indien op internet prijs acties zijn aangegeven die reeds zijn verlopen, dan kan de koper hier geen aanspraak op maken.