Private label BesteMotorolie

Per 2022 is onze private label motorolie in de verkoop gegaan. Deze wordt in Nederland geblend en verpakt. Deze motorolie is van hoge kwaliteit, maar aanzienlijk voordeliger. De aangegeven keurmerken geven de verschillen aan.

 

Lage verzendkosten aangepast per 1 januari 2020

Per 1 januari 2020 betaalt u  € 3,95 verzendkosten, ongeacht het gewicht, echter wel boven een aankoopbedrag van € 25,- aan producten. De normale verzendkosten onder de € 25,- zijn € 6,95. Onze webshop producten zijn NIET in prijs verhoogd. 

 

Differentieel 

30 augustus 2016 - Zie hier het ontstaan en de werking van het differentieel.

Het wordt mooi en helder in dit filmpje uitgelegd. Uiteraard moet dit goed gesmeerd worden. Daarvoor verkopen we diverse soorten transmissie olie, zie de webshop hier.

 

Nieuw in ons assortiment

26 augustie 2016 - Mooie hevel vatpomp - robuuste uitvoering voor 60 en 200 liter vat.

prijs incl. BTW vanaf  € 36,50, zie webshop hier.   

    

Nu ook betaalmogelijkheid via PayPal

4 mei 2016 - Vanaf heden kunt u bij BesteMotorole.nl tegen geringe extra transactiekosten ook middels PayPal  betalen. Vooral voor klanten die vanuit buitenland bestellen is dit practisch, veilig en sneller dan tevoren via IBAN rekening overmaken. Zie verder "Betaling en prijzen".

PayPal

Wijziging kortingscodes

16 januari 2015 - Het is mogelijk dat uw eerder ontvangen kortingscode is verlopen of het kortings percentage is aangepast. Vanaf heden wordt alleen voor bedrijven en bepaalde autoclubs nog een vaste korting afgegeven. In alle overige gevallen wordt een eenmalige actiecode per bestelling en per klantnummer uitgegeven, nadat bij ons de omvang van de bestelling bekend is.

 

Voortgang rechtszaak VrijstellingOldtimer.nl 

12 januari 2015 - We schrijven 2015 en eigenlijk is het niet te geloven dat VrijstellingOldtimer.nl al vanaf 2012 in de weer is. Vanaf het moment dat Rutte en Samsom een nieuwe oldtimerregeling aankondigden met "bruggen bouwen" als motto. Nou, van bruggen bouwen over de woeste baren kwam het niet. De oldtimermarkt ging zelfs kopje onder en enkel door de goedkope olie en de lage rente zien we vanlieverlee met zijn allen weer een beetje licht in de duisternis. Maar om de oldtimermarkt aan te slingeren, zodat iedereen weer van zijn of haar hobby - en deels ook werk - kan genieten, moet er veel meer gebeuren dan wat olie bijvullen!

oldtimerwet afschaffenoliebijvullen

 

Overheid heeft falend fiscaal beleid

23 october 2014 - De verkoop van diesel en LPG is in de maand augustus op een nieuw dieptepunt beland. Dat meldde brancheorganisatie Bovag donderdag op basis van cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

De verkoop van diesel daalde met bijna 15 procent tot 480 miljoen liter en die van LPG met bijna 36 procent tot 25 miljoen liter. Sinds het CBS deze gegevens bijhoudt (vanaf 2000) zijn de verkoopaantallen niet eerder zo laag geweest.

Bovag schrijft de forse dalingen toe aan de accijnsverhoging op autobrandstoffen aan het begin van het jaar. ''Sindsdien lopen de verliezen maand op maand gigantisch op, met deze historische dieptepunten als laatste bewijs van het falende Nederlandse accijnsbeleid'', stelt de Bovag belangenclub.

Bovag stelt dat de dieselverkoop juist zou moeten stijgen door de groeiende economische activiteit, ''maar steeds meer transporteurs tanken niet langer in Nederland wegens de hoge accijnzen.''

Volgens het rapport lopen de gederfde accijns- en btw-inkomsten plus de kosten voor werkloosheidsuitkeringen alleen al dit jaar op tot een verliespost van 438 tot 480 miljoen euro voor de Nederlandse schatkist !  Vader STAATJE - wordt wakker !


BesteMotorolie.nl op nr.7 in Nederland

Bestemotorolie is nr. 7 in Nederland in de categorie: Auto uitrusting & toebehoren bij de reviews van Trustpilot. Daarmee heeft onze webshop dus eem uitstekende reputatie bij klanten. De beoordeling zit met een beoordeling van 8,6 wel GOED.

  

Prinsjesdag : tegenvaller brandstofaccijns 364 miljoen

 

Het kabinet haalt dit jaar 364 miljoen euro minder op aan brandstof accijns dan vorig jaar op Prinsjesdag was begroot.

De accijnsverhoging had de schatkist 230 miljoen euro extra uit dieselverkopen, 50 miljoen extra uit LPG en nog eens 120 miljoen euro dankzij indexatie moeten opleveren.

Brancheorganisaties als Bovag, en BETA stellen al maanden dat de maatregel averechts werkt, omdat veel Nederlanders over de grens zijn gaan tanken.  

Staatssecretaris van Financiën Eric Wiebes (VVD) zei tot nu toe zich niet in dat beeld te herkennen. Hij stelde voor de zomer zelfs nog dat de overheid wel 'flinke extra accijnsinkomsten' beurde.

Hij zei toen wel dat als het uiteindelijk toch anders zou blijken te zijn, hij de maatregel alsnog wil evalueren. "Ik ben zeer benieuwd wat deze antwoorden waard zullen zijn", aldus Omtzigt. bron: NU.nl

Diesel kost in Luxemburg aan de zelftankpomp € 1,12 per liter !!

 

Wat is Blue One benzine?

verkooppunten blue one

Blue One 95 benzine is een door Argos op de markt gebrachte benzinesoort en bevat 15% biologische ethanol. Hiermee rijden auto's milieuvriendelijker, goedkoper en energiezuiniger.

Benzine auto's vanaf 2001 kunnen probleemloos op deze nieuwe benzine rijden. Het instituut EPA heeft aangetoond dat er geen risico voor schade aan de motor bestaat. Niet alleen bij Argos tankstations maar ook bij vele andere merken kunt u Blue One 95 tanken.

Lees hierover meer.

Bart-Willem ten Cate, directeur biofuels bij Argos: "Argos werkt voortdurend aan de verdere verduurzaming van biobrandstoffen. We zijn er dan ook erg blij dat Blue One 95 goed aanslaat bij de automobilist."

 

Stichting Autobelangen spant definitief een rechtszaak aan tegen de Staat

 Vrijstellingoldtimer

 

AutoMotor Klassiek maakt bekend: Stichting Autobelangen spant definitief een rechtszaak aan tegen de Staat. Begin februari wordt de landsadvocaat gedagvaard en start de procedure, die naar verwachting een jaar in beslag neemt. Kort na de aanvaarding van de aangepaste oldtimerregeling startte de club van Wouter van Embden een nieuwe actie om genoeg financiële middelen te verzamelen om de gerechtelijke gang te kunnen maken. In een persoonlijk gesprek met Auto Motor Klassiek vertelde Van Embden dat de achterban van bezitters de benodigde middelen bij elkaar heeft gebracht om de eerste stappen in het proces te zetten. Zie hier het volledige artikel.

 

Nieuws in Woerdense Courant

 De online webwinkel werd 12 september 2013 reeds bekend gemaakt in De Weekkrant. 

 Zie hier de LINK voor het volledige kranten artikel

 

Olie peilen

Hier wordt precies uitgelegd hoe je motorolie het beste kunt peilen.

   Met vriendelijke dank aan monteur Arjan !

 

Veel auto's rijden met slechte motorolie.......

Even een paar cijfertjes. Van de auto’s van 0 tot 4 jaar rijdt 18% met een te hoog of te laagOlie peilen oliepeil, 36% met olie van slechte kwaliteit en 14% met olie die onmiddellijk ververst zou moeten worden.

Water, brandstof en vuil

Bij oudere auto’s worden de cijfers nog slechter: de 4-6 jarigen scoren 23% verkeerd oliepeil en zelfs 54% slechte olie. Wat slecht betekent? Grote hoeveelheden condenswater in de olie, een overmaat brandstof of veel vervuiling door andere stoffen, zoals roet of metaaldeeltjes.

Olie lijdt onder downsizing

Opvallend is dat bij auto’s van tien jaar en ouder de oliekwaliteit weer iets beter wordt. In die categorie gaven de onderzoekers ‘maar’ 43% van de auto’s een onvoldoende voor de kwaliteit van hun carterinhoud.

“Dat zou kunnen komen door de enigszins bedaagde techniek. In die motoren zijn de temperaturen en drukken nog niet zo hoog als bij de huidige generatie downsizing-motoren, zodat de olie minder zwaar belast wordt.”

De olieverdunning door de na-inspuiting bij diesels met roetfilters noemen de onderzoekers dan nog niet eens.  Ook dit verslechtert uiteraard de motorolie.

Lees hier het verhaal van GTÜ - Duitsland

 

 

Van Stam reed in 25 jaar 1 miljoen km op de teller....Mercedes W124

1 miljoen km

Lees hier verder

 

Blond meisje vult motorolie bij.....


Blond meisje

    Kijk maar even hoe zij dat doet...

 

 

 

 

 

Webwinkelnieuws

BesteMotorolie.nl is nu aangesloten bij Webwinkelnieuws.com