Veilig kopen en veilig betalen

Door te kopen bij BesteMotorolie.nl kiest u voor veiligheid en betrouwbaarheid. Ook IDEAL en PayPal betalen zijn veilig. Het is net zo veilig als betalen van een rekening per bankoverdracht waarbij u immers ook uw gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen. Geef nooit uw bankgegevens zoals gebruikersnaam en wachtwoord door als hierom per email wordt gevraagd. Meestal zijn dat phishing emails, waarvoor uw bank ook regelmatig waarschuwt.

 

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

BesteMotorolie.nl houdt zicht strikt aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw gegevens wordt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend bewaard voor een eventuele nieuwsmelding indien u zich hiervoor hebt aangemeld.

 

Prijs geldigheid

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan prijs van BesteMotorolie.nl op internet verkoopsites. Indien deze prijzen lager zijn dan in onze webshop is weergegeven, kunnen het acties of tijdelijke prijzen zijn geweest. De prijzen op internet advertenties zijn altijd onder voorbehoud.

Ook in de BesteMotorolie.nl webshop kunnen foute prijzen of te lage prijzen voorkomen. Bij een te lage prijs van een product, ontvangt u van ons snel een nieuw prijsvoorstel. Indien niet akkoord dan wordt de koop geannuleerd en ontvangt u het aankoopbedrag retour.

 

Garantie en reclame bij garantie                                          

We garanderen de aankomst van uw bestelling - mocht een product of verpakking (flacon) lekken (kan komen door onzorgvuldig transport), dan staan we garant voor een goed vervangend product. We vragen dan wel een duidelijke foto. Klanttevredenheid staat bij ons voorop ! U hoeft niet per PayPal te voldoen, om meer zekerheid te krijgen dat het bestelde product daadwerkelijk aankomt ! (PayPal levert kopersbescherming, maar deze bescherming ontvangt u bij ons toch al, ongeacht de wijze van betaling)

We garanderen smeermiddelen en filters op de juiste en goede kwaliteit en dat deze voldoen aan de aangegeven normen en specificaties. Op geleverde filters en gelijksoortige onderdelen geldt de normale fabrieksgarantie. Bij reclame en / of claims in geval van schade bij toegepaste motorolie en overige smeermiddelen wordt  een onafhankelijk onderzoek instituut ingeschakeld die de oorzaak en omvang van de eventuele schade vaststelt. Indien de oorzaak bij de klant ligt zullen de onderzoekskosten op de klant worden verhaald.

 

Eigendomsrecht

Alle geleverde of te leveren goederen blijven eigendom van Bestemotorolie.nl tot het geld ontvangen is. Afbeeldingen in de webshop mogen niet worden vermenigvuldigd, verspreid of gekopieerd zonder toestemming van Bestemotorolie.nl. Afbeeldingen van vertoonde verpakkingen kunnen enigszins afwijken van de werkelijke goederen, de koper kan hier geen aanspraak op doen gelden.


Annuleringen

U kunt uw order kosteloos annuleren, zonder opgaaf van reden. Uitgezonderd zijn speciaal voor u bestelde smeermiddelen en filters. Dit kan voorkomen bij klanten die iets speciaals bestellen. De standaard motorolie filters kunnen wel retour worden genomen.
Een annulering kan alleen geaccepteerd worden indien deze schriftelijk bij ons gedaan wordt. Dit kan per email of per post. Vanwege de snelheid adviseren wij per email. U dient hierbij uw naam, adres en telefoonnummer en ordernummer aan te geven.

Indien er geld wordt teruggestort - in geval bij foutieve vooruitbetaling of retour producten - dan zal het bij ons bekende bankrekeningnummer worden gehanteerd omwille van de veiligheid. De terugbetaling zal binnen 6 werkdagen geschieden.

 

Ontbinding van de koop

BesteMotorolie behoudt zich het recht voor om de koop te ontbinden: a. indien er een fout in het prijssysteem van de webshop voorkomt, waarbij afwijking van de normale prijs te groot is, b.  er een fout is het afrekensysteem is opgetreden - ongeacht de oorzaak - waarbij het totaalbedrag niet overeenstemt met het bedoelde / juiste totaalbedrag.

 

Afbeeldingen van producten

Aan de afbeeldingen van producten in deze webshop kunnen geen rechten worden ontleend. De afbeeldingen zijn indicatief en kunnen afwijken van het geleverde product. BesteMotorolie.nl behoudt zich het recht voor afbeeldingen in de webshop te wijzigen. Ook aan vermeldingen van keurmerken kunnen geen rechten worden ontleend. De vermeldingen op de webshop kunnen afwijken van de vermeldingen op de webshop. Bij eventuele vragen over keurmerken of vermeldingen daarvan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Retour zenden - zichttermijn

Vanaf de dag na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om uw koopovereenkomst ongedaan te maken (zichttermijn). Speciaal voor de klant bestelde producten kunnen niet worden geretourneerd, dat staat aangegeven bij het artikel op de webshop. Retour zenden van verkeerd bestelde producten dient binnen 3 weken na aankoopdatum te geschieden. Bij retour zenden meldt u ons per email of contactformulier dat u de goederen wilt terug zenden, dan ontvangt u van ons per omgaande een RMA nummer. De onderdelen dienen in de originele en ongeschonden fabrieksverpakking te blijven. De retourzending dient te geschieden in een degelijke en breukvrije doos, goed ingepakt. De retourzending dient door u voldoende te worden gefrankeerd. Zodra we uw retourzending hebben ontvangen, wordt u het aankoopbedrag van de inhoud (dus zonder de  verzendkosten) teruggestort op het banknummer waarmee u hebt betaald. De bestelling kan met het ontvangen RMA nummer worden terug gestuurd naar:


 

 

Kosterdijk 25

3466 LD Waarder